Vald jätkab kriitika alla jäänud toitlustajaga koostööd

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga lasteaedade hoolekogude esindajad kohtusid oktoobri lõpus kultuurikeskuses vallavalitsuse ja toitlustaja Gurmann OÜ esindajatega. Fotol jagab selgitusi firma juht Svetlana Sopi (seisab paremal).
Valga lasteaedade hoolekogude esindajad kohtusid oktoobri lõpus kultuurikeskuses vallavalitsuse ja toitlustaja Gurmann OÜ esindajatega. Fotol jagab selgitusi firma juht Svetlana Sopi (seisab paremal). Foto: Tiit Loim

Valga vallavalitsus otsustas etteheidetest hoolimata lubada senisel lasteaedade toitlustajal Gurmann OÜ-l sellega jätkata. Terviseamet leidis siiski menüüdes puudusi ja ootab vallalt ning toitlustajalt selgitusi.

Rahulolematus tekkis septembri keskel, kui Valga vallavalitsuseni jõudis lastevanemate avaldus. Selles nõuti linna lasteaedades käijate kvaliteetset toitlustamist, millega uus toitlustuse pakkuja Gurmann OÜ polevat hakkama saanud. Näiteks on etteheidete seas kõlanud, et toit hilineb ja osa lapsi tuleb koju tühja kõhuga.

Enamik varem esinenud probleeme on ettevõte valla kinnitusel praeguseks lahendanud ning toitlustust pakutakse nõuetekohaselt, mille kinnituseks on üha parem tagasiside lasteaedade esindajatelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles