Tõrva naiskodukaitsjad tegid tehtust kokkuvõtte

Copy
Naiskodukaitse Tõrva jaoskonna liikmed koos külalistega äsjasel ümmargusel tähtpäeval
Naiskodukaitse Tõrva jaoskonna liikmed koos külalistega äsjasel ümmargusel tähtpäeval Foto: Vello Jaska

Hiljuti said kokku Naiskodukaitse Tõrva jaoskonna liikmed, et vaadata tagasi tehtule ja seada sihte tulevikuks. Üheks suurimaks tänavuseks saavutuseks võib jaoskond pidada seda, et suvel võitsid nad naiste arvestuses päästjate kutsevõistluse Tõrva Challenge 2021. Võidukasse tiimi kuulusid Tõrva jaoskonna aseesinaine Merikan Jaska, Laura Sillamägi, Kadi Kertu Elias, Helen Elias ja Kati Jürise.

«Sportlik mõõduvõtt andis võimaluse oma võimed proovile panna nii meestel kui naistel ning pakkus pealtvaatajatele põnevat vaatemängu,» nentis Merikan Jaska ja lisas: «Elu on näidanud, et naised suudavad võrdväärselt meestega osaleda nii õppustel kui ka võistlustel».

Samuti on Tõrva naiskodukaitsjad ette valmistanud ja läbi viinud isamaalisi üritusi. «Järjepidevalt oleme korrastanud Eesti Vabadussõjas langenute ning manalateele siirdunud kaitseliitlaste ja naiskodukaitsjate rahupaiku ning osalenud meie kuulsate kindralite Aleksander Jaaksoni, Jaan Sootsi ja Paul-Adolf Lille mälestuse jäädvustamisel. Olulisemaks kordaminekuks peame kindlasti oma piirkonna kõige nimekamate Naiskodukaitse suurkujude Salme Ilmeti ja Mari Kulli mälestuse jäädvustamist,» rääkis naiskodukaitsja Eha Older.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles