Põlva uued juhid vaatavad koalitsioonilepingus kaugemale kui neli aastat

Mati Määrits
, reporter
Copy
Allkirjad koalitsioonileppele andsid Lennart Liba (vasakult, Reformierakond), Georg Pelisaar (Keskerkond), Arne Tilk (Isamaa) ja Leander Konks (valimisliit Põlva Areng).
Allkirjad koalitsioonileppele andsid Lennart Liba (vasakult, Reformierakond), Georg Pelisaar (Keskerkond), Arne Tilk (Isamaa) ja Leander Konks (valimisliit Põlva Areng). Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Põlva uue võimuliidu koalitsioonilepingu kohaselt, mis sai reede pärastlõunal allkirjad, võtab vallavanema toolil koha sisse senine abivallavanem Martti Rõigas Reformierakonnast.

Volikogu esimeheks saab senine vallavanem Georg Pelisaar (Keskerakond) ning abivallavanemateks Arne Tilk (Isamaa) ja Koit Nook (Keskerakond). Kagu ühistranspordikeskuse projektijuht Tilk on pidanud ka vallavanema ja abivallavanema ametit, Põlva kooli direktor Nook aga olnud abilinnapea. Volikogu aseesimehe kohale on esitatud Lennart Liba (Reformierakond).

Senise vallavalitsuse koosseisust jätkab vaid Martti Rõigas, kellele lisanduvad Arne Tilk, Koit Nook, Ester Tuiksoo (Keskerakond), valimisliidu Põlva Areng esindaja Indrek Žvirblis ning teine Reformierakonna esindaja, kelle nimi käiakse välja hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles