IRLi Valgamaa piirkonna juhiks sai Kalle Vister

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Vister
Kalle Vister Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

IRLi Valgamaa piirkonna juhatus valis erakonna piirkondlikuks juhiks Tõrva linnavolikogu esimehe ja Valga maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse juhataja Kalle Visteri. Piirkonna aseesimeheks valiti Otepää vallavolikogu liige ning Pühajärve põhikooli õpetaja Peeter Kangur, andis teada IRLi avalike suhete spetsialist Linda Eichler.
 

«Meie huvi on osaleda kohalike omavalitsuste valimistel tugeva endapoolse nimekirjadega,» ütles esimeheks valitud Vister. «Kui vaadata ringi maailmas laiemalt, on konservatiivne maailmavaade just see, mis peaks esindama maapiirkondi. Just konservatiividele on tähtsal kohal kohalik kultuur ja traditsioonid.»

Visteri hinnangul on piirkonnal teha palju tööd oma ideede tutvustamisel. «Üks esimesi võimalusi on märtsi lõpus toimuv IRLi Riigikogu fraktsiooni väljasõit Valgamaale,» rääkis Vister.

Samuti olid juhatuse koosolekul päevakorras haridusteemad. «Kuna piirkonna juhatuses on mitu haridusvaldkonnaga seotud inimest, arutasime üldhariduse koolivõrguga seonduvat nii Eestis kui Valgamaal. See on kindlasti üks nendest teemadest, mis vajab lähiajal tõsist arutelu,» ütles Riigikogu kultuurikomisjoni ja Valgamaa piirkonna juhatuse liige Priit Sibul.

Valgamaa piirkonna juhatusse kuuluvad Kalle Vister, Peeter Kangur, Laur Speek, Priit Sibul, Jaanus Võrk, Helbe Sillaots, Hille Tamman, Monika Rogenbaum ning Elina Kisselev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles