Elva abivallavanema kandidaadid on Marek Pihlak ja Ants Frosch

LEPM
Copy
Ants Froschi võimkonda koonduvad vallamajandus ning areng ja planeerimine.
Ants Froschi võimkonda koonduvad vallamajandus ning areng ja planeerimine. Foto: Erakogu

Isamaa, EKRE ja Keskerakonna vastne võimuliit Elva vallas avaldas abivallavanema kandidaadid, kelleks on Marek Pihlak (Isamaa) ja Ants Frosch (EKRE).

Vastavalt koalitsioonipartnerite kokkuleppele asub Pihlak juhtima haridus-, kultuuri-, sotsiaal- ja spordivaldkonda. Froschi võimkonda koonduvad vallamajandus ning areng ja planeerimine.

Marek Pihlak kandideeris valimistel Isamaa nimekirjas ja kogus 238 häält. Ta on 

tegutsenud spordivaldkonna nõuniku ja juhina Valgas ja Elvas ning kehalise kasvatuse õpetajana Tartus, Nõos ja Elvas. Judo- ja võrkpallitreener, spordiklubi Altia juhatuse liige, spordi- ja kogukonnasündmuste eestvedaja.

Ants Frosch kandideeris valimistel EKRE esinumbrina Otepää vallas ja saavutas oma ringkonnas teise valimistulemuse, kogudes 260 häält. Frosch oli 1990-ndatel Eesti välisluure rajaja ja juht. Aastatel 1999–2019 esindas diplomaadina Eesti riiki Euroopa Nõukogu juures ja mitmetes Ida-Euroopa riikides.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised võitis Elva vallas Isamaa, saades 29-liikmelises volikogus kaheksa kohta. EKRE-l on mandaate seitse ja Keskerakonnal kaks. Uus volikogu koguneb esimesele koosolekule 15. novembril, mil valitakse esimees.

Marek Pihlak asub juhtima haridus-, kultuuri-, sotsiaal- ja spordivaldkonda.
Marek Pihlak asub juhtima haridus-, kultuuri-, sotsiaal- ja spordivaldkonda. Foto: Jaak Nilson
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles