Linalakk näitab oma esikalbumiga elu ilu

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Oma esimese autoriplaadi välja andnud Linalakk on praegu koos koertega Hispaanias ning naudib päikest ja lõunamaa temperamenti. «Päris mõnusalt soe on siin,» ütleb ta.
 erakogu
Oma esimese autoriplaadi välja andnud Linalakk on praegu koos koertega Hispaanias ning naudib päikest ja lõunamaa temperamenti. «Päris mõnusalt soe on siin,» ütleb ta. erakogu Foto: Erakogu

Valgamaa Karula kandi juurtega laulja ja helilooja Linalakk ehk Liina Tsimmer andis välja oma esimese autoriplaadi. Eesti keeles. Nimeks pani ta sügavamõttelise sõnadepaari: «Elu ilu».

Noore muusiku sõnul leidsid esimesed kokkumängud bändiga aset tänavu aprillis. Siis kuulis ta esimest korda, kuidas lood päriselt kõlavad ning vajadusel sai üht-teist muuta. Seega võttis plaadi valmimine aega seitse kuud. Rohkem kui ta aimata oskas. «Tulemus see-eest on seda küpsem,» ütleb Linalakk.

Ta tunnistab, et plaadi tegemisel rasket polnud otseselt midagi, kuid keeruline oli tema hääl tervena kinni püüda. Lauljal olid sel perioodil unehäired ja tõenäoliselt ka vaimselt pinge peal ning need mõjutasid omakorda tema hääle seisundit. Kui ta läks bändiga kaheks päevaks Tartus asuvasse Ö stuudiosse salvestama, kadus hääl täielikult. Mõlemaks päevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles