Sangastes töötab uus perearst

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Sangaste uus perearst Triinu-Kreete Mägi.
Sangaste uus perearst Triinu-Kreete Mägi. Foto: Monika Otrokova

Oktoobrist alustas Sangaste perearstikeskuses tööd uus perearst, Otepää vallast pärit Triinu-Kreete Mägi, teatas Otepää vallavalitsus.

Uus peretohter liitus doktor Tatjana Laadi nimistuga. «Doktor Laadi otsis endale parasjagu abiarsti, sest tema nimistu on küllaltki suur ning kuna ise olen siitkandist pärit ja mõistan kohalikku eluolu ja patsiente, siis saigi vastu võetud otsus tulla tööle Sangaste perearstikeskusesse,» ütles Triinu-Kreete Mägi.

«Maapiirkonnas töötamise kohta võin öelda, et kõik inimesed, ükskõik, kas nad on maal või linnas, väärivad endale perearsti. Töötan kodukohas suure heameelega,» lisas ta.

Triinu-Kreete Mägi on lõpetanud Otepää gümnaasiumi, aastal 2008 lõpetas ta Tartu Ülikooli arstiteaduskonna, omandades seal arstikraadi. Peale seda suundus ta õppima residentuuri, anestesioloogia ja intensiivravi erialal.

Karjääri jätkas dr. Mägi haigekassas, kus tal oli võimalus pidada erinevaid ameteid: usaldusarst, ravikindlustushüvitise võimaldamise õigsuse kontrolli talituse juht. Aastal 2018 asus õppima Tartu Ülikooli peremeditsiini erialale, mille lõpetas käesoleval aastal. Ülikoolilinnast oma kodukanti tagasi tulema meelitas teda aga kohalike olude hea tundmine.

Dr. Mägi võtab patsiente vastu ka Otepää Tervisekeskuses esmaspäeviti ja teisipäeviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles