Võrumaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Haanjas töötavad lumekahurid.
Haanjas töötavad lumekahurid. Foto: Haanja Puhke- Ja Spordikeskus

Haanjas pandi lumekahurid huugama

Kuna temperatuur langes Võrumaal taas miinuspoolele, pandi Rõuge vallas asuvas Haanja puhke- ja spordikeskuses esmaspäeva hommikul tööle lumekahurid.

Keskuse juht Anti Saarepuu ütles, et nädala esimesel hommikul alustati tööd nelja lumekahuriga. Kui olud on soodsad, saab keskuse suusarajad spordisõpradele taas avada nädala keskpaigas.

«Suusaradade valmimiseni läheb veel aega: vajame ikka mõned ööpäevad jutti lumetootmist ja selle eeldus on vähemalt neli miinuskraadi,» selgitas Saarepuu ja lisas, et looduslikku lund oli esmaspäeval Haanjas maas ainult väike kirme.

Kaks nädalat tagasi oli Haanjas maas korralik lumikate. JAAN RAPP

Võru noortekeskus kutsub üles linna ehtima

Võru noortekeskus kutsub kõiki linlasi, asutusi, ettevõtteid ja organisatsioone üles kaunistama oma koduõuesid, hooneid ja vaateaknaid ning looma sel moel ühiselt Võrus jõulurõõmu. Kaunistused tuleb konkursil osalemiseks üles pildistada ja panna pilt koos selle tegija andmetega teele noortekeskuse kodulehel oleva vormi kaudu.

Konkursi peaauhind on reisibüroo kinkekaart väärtusega 1000 eurot. LEPM

Klubi toetab stipendiumiga noort treenerit

Spordiklubi Werro Originaal paneb välja 1000-eurose stipendiumi kuni 30-aastasele Võrumaal tegutsevale noorele treenerile.

Werro Originaal on Võrust pärit noorte loodud ja juhitav MTÜ, mille põhieesmärk on edendada Kagu-Eesti spordielu. Kuna klubi liikmed on kõik noorena Võrumaal treeninud, saavad nad hästi aru, kui tähtis on, et väikses kohas tegutsev treener oleks hingega asja juures.

Kahjuks on paljud noored ja andekad treenerid, nagu ka mitme muu eluala tegijad, liikunud Võrumaalt suurematesse keskustesse. Seepärast tahavad klubi eestvedajad avaldada tänu ja austada neid, kes jäänud või tulnud Võrumaale ja treenivad kohalikke noori.

Stipendiumi võitja kuulutatakse välja Võrumaa spordiaasta tähtede galal detsembris.

Noored treenerid saavad anda endast märku klubi Facebooki-lehel oleva vormi kaudu. Samuti saavad seal kandidaate esitada need, kes tunnevad mõnd treenerit, kes vääriks sellist tunnustust. LEPM

Rada on valgustatud kolmel päeval nädalas

Värska tervisespordikeskus andis teada, et Värska terviserada on pimedal ajal valgustatud esmaspäeval, teisipäeval ja neljapäeval kella 16- 21.

Valgsustatud raja pikkus on 1,2 kilomeetrit. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles