Valga sai endale uue vallavalitsuse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Valga uus vallavalitsus koosseisus asevallavanem Kaupo Kutsar (vasakult), vallavalitsuse liige Vladimir Baranov, vallavanem Monika Rogenbaum, asevallavanem Maarja Mägi ja vallavalitsuse liige Marek Mekk.
Valga uus vallavalitsus koosseisus asevallavanem Kaupo Kutsar (vasakult), vallavalitsuse liige Vladimir Baranov, vallavanem Monika Rogenbaum, asevallavanem Maarja Mägi ja vallavalitsuse liige Marek Mekk. Foto: Valga vallavalitsus

Valga vallavolikogu valis kolmapäeval uueks vallavanemaks Monika Rogenbaumi, kes pidas seda ametit ka seni. Ülejäänud vallavalitsuse liikmed vahetati aga välja. Uuteks asevallavanemateks on Kaupo Kutsar ja Maarja Mägi, vallavalitsuse liikmeteks Vladimir Baranov ja Marek Mekk.

Vallavanema kohale esitati kolmapäeva õhtul peetud istungil kandidaadiks senine vallavanem Monika Rogenbaum. Ta lausus enne hääletust, et kui osutub valituks, töötab ta oma parimate teadmiste järgi. «Kindlasti on pikk tee minna, et meie poliitkultuur paraneks. Minu üks suur ülesanne on kindlasti, et meie vald hakkaks tundma ennast ühtsena, et maa- ja linnapiirkonnad saaksid teineteisele lähemale, et keegi valla ääres ei tunneks, et tema muret piisavalt tõsiselt ei võeta. Tõsi on, et eelarve seis ei ole meil kiita, laenukoormus on kõrge, samas teha on väga palju,» lausus Rogenbaum.

Volinik Allain Karuse päris Rogenbaumilt, millisena näeb ta edaspidi valla poliitilise kultuuri arengut. Rogenbaum vastas, et on alati lugupidav ja austab teisi. «Valin ja mõtlen, mida ütlen. Tegutsen oma parima äranägemise järgi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles