Galerii ⟩ Tõrvas said paika uued vallajuhid

Copy

Tõrva vallavolikogu valis vallavanemaks tagasi Maido Ruusmanni. Abivallavanema ametikohale pääses tagasi ka Aivar Uibu, teiseks abivallavanemaks valiti Helen Elias. Ühtlasi ootab vallavanemat korralik palgatõus.

Tõrva vallavolikogu neljapäevase istungi kavas oli teiste küsimuste seas ka vallavalitsuse liikmete valimine. Vallavanema kandidaatidena käidi välja senine vallavanem Maido Ruusmann (Reformierakond) ja Ülle Juht (Keskerakond), kes on ametilt Valga kultuurikeskuse direktor.

Volinik Kalle Vister soovis Ruusmannilt küsimuste voorus teada, mida saaks teha rahvastiku vananemise vastu. Ruusmanni sõnul on eeldatavalt tuleva aasta esimesel poolel on võimalik käivitada noorte perede toetusprogramm, mis võimaldab soodustingimustel maaeraldusi noortele peredele. «Kahtlemata Maaelu edendamise sihtasutuse uus laenutoetusmeede, et oleks võimalik saada laenu kommertspankadelt. Hea haridus on üks kõige olulisemaid asju. Teiseks vaba aja tegevused, kultuuritegevus, meelelahutus. Ka turvalisus on oluline märksõna,» lausus Ruusmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles