Kaitseminister tunnustab kaht meie kandi meest

LEPM
Copy
Major Meelis Kivi saab tänukirja ja hinnalise kingituse Valga sõjamuuseumi arendamise ning noorte kaitsetahte ja isamaalise hariduse edendamise eest.
Major Meelis Kivi saab tänukirja ja hinnalise kingituse Valga sõjamuuseumi arendamise ning noorte kaitsetahte ja isamaalise hariduse edendamise eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kaitseminister Kalle Laanet tunnustab teenetemärkidega ligi 140 inimest, kes on andnud olulise panuse riigikaitsesse. Kagu-Eestist on tunnustatute hulgas mootorsõidukijuhtide koolita­misega tegeleva OÜ Tugev Partner juht Raul Kell Võrust ning Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsiooni juhataja Meelis Kivi.

Raul Kell pälvib kaitseministeeriumi kuldrinnamärgi tulemusrikka koostöö eest Kaitseväe teise jalaväebrigaadi autojuhtide koolitamisel. Meelis Kivi saab tänukirja ja hinnalise kingituse Valga sõjamuuseumi arendamise ning noorte kaitsetahte ja isamaalise hariduse edendamise eest.

„Eesti kaitsevõime alustalaks on inimesed – nii tegevväelased, ajateenijad, reservistid, vabatahtlikud, liitlased, ametnikud ja spetsialistid kui ka koostööpartnerid avalikust ja erasektorist –, kes annavad oma panuse laiapindse riigikaitse arendamisesse,“ lausus kaitseminister Laanet.

Olulist tähelepanu pälvisid hariduse ja noortega tegelejad, kes on andnud oma panuse riigikaitseõpetajana, noorteorganisatsioonide arendajate ja eestvedajatena ning riigikaitseliste loengute korraldajatena.

„Tunnustan kindlasti erasektorit, kellega koostöös oleme arendanud riigi kaitsevõimet ja -tööstust. Teie tahe ja panus on väärtuslik ning toetab riigi kaitsevalmidust,“ kinnitas Laanet.

Teenetemärkide ning tänukirjadega tunnustati inimesi eeskujuliku töö eest veel järgmistes valdkondades: kaitseplaneerimine, kaitsekoostöö liitlastega, vabatahtlikuna Kaitseliidu tegevustesse panustamine, riigikaitse teemade kajastamine, osalemine rahvusvahelistel operatsioonidel, küberjulgeolek, võimearendus, infotehnoloogia ja taristu arendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles