Serviti tõusis taas liiga liidriks

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Hetk Serviti ja Kehra kolmapäevasest vastasseisust, Mikola Naumi vastu on viskel Ülljo Pihus.
Hetk Serviti ja Kehra kolmapäevasest vastasseisust, Mikola Naumi vastu on viskel Ülljo Pihus. Foto: Helin Potter/Eesti Käsipalliliit

Põlvas Mesikäpa Hallis kolmapäeval peetud meistriliiga kohtumine HC Kehra / Horizon Pulp & Paperiga tõi Põlva käsipalliklubile Serviti järjekordse võidu, kui kehralased suudeti alistada 14 punktiga. Seitsme punktiga kerkis Serviti meistriliiga üldtabelis taas liidrikohale.

Punktiskoori avas teisel minutil Tõnis Kase, kellel õnnestus mängu vältel viiel korral pall vastase võrku visata. Väravavaht Eston Varuski tõrjetöö tulemus aitas kaasa Serviti edumaa saavutamisele, sest neljandaks mänguminutiks oli seis 3 : 0. Vastane sai esimese värava alles viiendal minutil.

24. mänguminutiks oli edumaa kasvanud kümnepunktiliseks, kui Henri Hiiend viskas meeskonnale 15. värava ja tegi seisuks 15 : 5. Eredaimalt paistis silma Mathias Rebane, kelle kiired rünnakud kasvatasid edumaad. Samuti viskas Serviti palju üleplatsiväravaid, mille tulemusena käis peamiselt mäng Serviti poolel, kus kaitse püsis tugeva müürina.

Mänguhoos põrkusid kokku HC Kehra mängija ja Andris Celminš, mille tulemusena kehrakas oma pead vigastas ning Celminš kaheminutilise karistuse teenis. Poolajale mindi 15-väravalise edumaaga, kui seis oli 20 : 5.

Teisele poolajale vastu minnes muutis vastane taktikat. Seda näitas tulemus tablool: 36. minutil oli seis 23 : 10.

Mängu viimastel minutitel kiirenes tempo, kuid ka siis ei lubanud Serviti külalisi lähemale kui 11 väravat ning mängu lõpptulemuseks jäi 33 : 19.

Resultatiivseimad mängijad olid Mathias Rebane, kellel õnnestus pall Kehra meeskonna väravasse visata üheksal korral, ning Tõnis Kase, kelle arvele jäi viis väravat. Raiko Rudissaar, Ülljo Pihus, Henri Hiiend ja Andris Celminš panustasid igaüks Serviti kasuks kolme väravaga. Carl-Eric Uibo ja Anatolii Chezlov sahistasid vastase võrku kahel korral. Ühe värava viskasid Markel Veiko, Hendrik Varul ja ka väravavaht Eston Varusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles