Tunnustus anti üle tänaval või klassiruumis

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Kevin Lindlaant tunnustas kultuuri- ja noorsootööspetsialist Merle Tombak suisa tänaval.
Kevin Lindlaant tunnustas kultuuri- ja noorsootööspetsialist Merle Tombak suisa tänaval. Foto: Kalev Joab/Antsla Vallavalitsus

Üle-eestilise noorsootöönädala puhul tunnustati sellelgi aastal Antsla valla tublisid noori ja noortejuhte. Algselt oli plaanis tunnustused üle anda Tsooru rahvamajas, kuid koroonapandeemiast tingitud segaste olude tõttu otsustati laureaate tänavu tunnustada koolis või mujal sobivas kohas – kas või keset tänavat, selgitas Antsla vallavalitsuse kultuuri- ja noorsootööspetsialist Merle Tombak.

Ta lisas, et selline tunnustusviis on saanud omajagu positiivset tagasisidet, kuna kohati oli publikut rohkemgi, kui olnuks ehk rahvamajas.

Hea klassikaaslase tiitli sai Marleen Rätsep. Silmapaistev talent on motokrossiga tegelev Celiin Jõesaar, kes Eesti meistrivõistlustel kolmanda koha saavutas.

Tegusaks nooreks kuulutati Kristel-Elis Siidra. Suure osa oma õpingutevabast ajast pühendab Kristel-Elis kodutütarde tegemistele. Ta kuulub ka Antsla gümnaasiumi õpilasesindusse, tantsib grupis LP ning osaleb tantsuseltsi Pärliine tegevuses. Samuti tegeleb ta ratsutamisega ja hoolitseb loomade eest.

Tiitli «Silmapaistev kooli esindaja» sai Kevin Lindlaan, kes esines edukalt Antsla gümnaasiumi õpilaste riiklikul teadustööde konkursil tööga robotite lõimimisest gümnaasiumi matemaatikaülesannetega. Roboteid on ta tutvustanud ka Lusti lasteaias.

Noorte sõber on noorsootöötaja Eerika Lääts. Aasta tegu noorsootöös on lastekaitsepäev Antsla vallas, mis sai teoks 1. juunil Antslas ja 5. juunil noortepäevana Antsla valla külades

Heaks juhendajaks kuulutati Kuldre rühma kodutütarde ja noorkotkaste juhendaja Heli Kuulmets.

Antsla valla noortevolikogu eripreemia sai Laura Lääts valimisdebati läbiviimise eest koos noortevolikogu liikmetega.

Lääts osaleb ka Antsla noortekeskuse taaskasutusprojektis. Selle käigus õpetab näiteks eakam põlvkond noortele vaiba kudumist kangastelgedel, vaipade heegeldamist ja restaureerimist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles