Sööginaudingud liiguvad maale

Kõrgeima tunnustuse pälvis Lõuna-Eestis GMP Pühajärve restoran Peakoka Pool, mille peakokk Koit Uustalu pakub menüüs peamiselt kohalikust toorainest valmistatud roogasid. FOTO: Lauri Laan

Äsjases restoranide teejuhis White Guide on Eesti 72 parima seas neli Lõuna-Eesti söögikohta. Neist viiendal kohal asub meistriklassi tasemel GMP Pühajärve restoran Peakoka Pool, mille peakokk Koit Uustalu pakub menüüs peamiselt kohalikku toorainet.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

«Lõuna-Eesti on parim näide, kuidas on koroonapandeemia söögikohtadele mõjunud,» rääkis Põhjamaade ja Baltimaade restoranide teejuhi White Guide esindaja Aivar Hanson. «Kui varem oli hea toidu keskpunkt Tallinn, siis nüüd on toidunaudingud liikunud ka mujale.»

Kasvuhoonest otse toidulauale

03.12.2021 08.12.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto