Sööginaudingud liiguvad maale

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Kõrgeima tunnustuse pälvis Lõuna-Eestis GMP Pühajärve restoran Peakoka Pool, mille peakokk Koit Uustalu pakub menüüs peamiselt kohalikust toorainest valmistatud roogasid.
Kõrgeima tunnustuse pälvis Lõuna-Eestis GMP Pühajärve restoran Peakoka Pool, mille peakokk Koit Uustalu pakub menüüs peamiselt kohalikust toorainest valmistatud roogasid. Foto: Lauri Laan

Äsjases restoranide teejuhis White Guide on Eesti 72 parima seas neli Lõuna-Eesti söögikohta. Neist viiendal kohal asub meistriklassi tasemel GMP Pühajärve restoran Peakoka Pool, mille peakokk Koit Uustalu pakub menüüs peamiselt kohalikku toorainet.

«Lõuna-Eesti on parim näide, kuidas on koroonapandeemia söögikohtadele mõjunud,» rääkis Põhjamaade ja Baltimaade restoranide teejuhi White Guide esindaja Aivar Hanson. «Kui varem oli hea toidu keskpunkt Tallinn, siis nüüd on toidunaudingud liikunud ka mujale.»

Kasvuhoonest otse toidulauale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles