Valgamaa lühiuuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Mulgimaa arenduskoja vastvalitud juhatus: Arne Putnik (vasakult), Indrek Valner, Kadri Õmblus, Maido Ruusmann, Alar Karu, Kaupo Välba. Pildilt puuduvad Imre Jugomäe, Loit Kivistik ja Peeter Arro.
Mulgimaa arenduskoja vastvalitud juhatus: Arne Putnik (vasakult), Indrek Valner, Kadri Õmblus, Maido Ruusmann, Alar Karu, Kaupo Välba. Pildilt puuduvad Imre Jugomäe, Loit Kivistik ja Peeter Arro. Foto: Mulgimaa Arenduskoda

Mulgimaa arenduskoda valis uue juhatuse

Ajaloolist Mulgimaad kattev, tänastes Mulgi, Tõrva ja Viljandi valdades tegutsev Leaderi tegevusgrupp MTÜ Mulgimaa Arenduskoda valis uue juhatuse. Sinna kuulub kokku üheksa liiget – kolm iga Mulgimaal paikneva omavalitsuse kohta. Juhatus valis enda seast esimeheks Tõrva vallavanema Maido Ruusmanni.

Vastne juhatuse esimees sõnas, et tegevusgrupi lähiaegade peafookuses on uue strateegia koostamine, millega ambitsioonikalt minna vastu uuele Euroopa Liidu rahastusperioodile. Samuti peab Ruusmann oluliseks senisest enam pöörata tähelepanu oma liikmete kaasamisele, ühtsete mõtete rakendamisele Mulgimaa kasuks ning ka Mulgimaal tegutsevate arendusorganisatsioonide koostöö arendamisele.

Mulgimaa arenduskojal on 99 liiget. Nende hulgas kolm omavalitsust, 38 äriühingut, 57 mittetulundusühingut ja üks sihtasutus. LEPM

Tõrva Raadio alustab 16. hooaega

Tõrva Raadio 16. hooaeg jõuab kuulajateni nii raadio sagedusel kui internetis 18. detsembrist 2. jaanuarini. Kavas on juba traditsiooniliseks saanud saated, kuid lisandub nii uusi kui vanu tuttavaid, mis raadioprogrammi tee tagasi leidnud.

Talveraadios on traditsiooniks saanud ka eripäevad, mis on 24. detsembril, 31. detsembril, 1. jaanuaril ja 2. jaanuaril. Jõululaupäeval on külla tulemas jõuluvana. Kõigil on võimalus tervitada oma lähedasi ja tuttavaid.

Vana-aastaõhtul vaadatakse tagasi aastale 2021, võetakse kokku aasta parimad lood saates «Mulgi TOP 20» ning toimuvad aastalõpu intervjuud. LEPM

Otepää valla eakad saavad jõulumett

Otepää valla 80-aastaste ja vanemate eakate jõulumesi ootab eakaid vastavalt elukohale kas Otepää vallavalitsuses, Sangaste teenusekeskuses või Puka teenusekeskuses 13. detsembrist.

Nõuni piirkonna eakad saavad meepurgid kätte Nõuni kultuurimajast.

Kes ei saa kommipakile või meepurgile järele tulla, sellel palutakse ühendust võtta Otepää vallavalitsuse sotsiaalteenistusega. LEPM

Raamatukogus näeb loodusfotosid

Tõrva vallas asuvas Taagepera raamatukogus saab uudistada Aivar Andre fotonäitust «Looduse ilu ja võlu».

Näitus on avatud raamatukogu lahtiolekuaegadel. See jääb sinna aasta lõpuni. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles