Peagi pääsevad kalurid siseveekogude jääle

BNS
Copy
Kalamehed jääl.
Kalamehed jääl. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui praegu on veekogude jääle kõikjal minek keelatud, siis alates reedest võib jalgsi minna Lõuna prefektuuri teeninduspiirkonnas Peipsi, Pihkva, Lämmijärve, Pabra, Pattina, Kriiva ja Vaniku järvede jääle

"Piiriveekogul liikumiseks on seega tagumine aeg teha viimased ettevalmistused ja luua endale konto meie iseteeninduses. Nii saab piiriveekogule mineku ja tuleku mugavasti registreerida!

Selleks loo veebilehel www.piiriveekogu.ee endale kasutajakonto," kirjutab Lõuna prefektuur sotsiaalmeedias.

"Pärast seda on järvele minekust ja tagasitulekust teatamiseks kaks võimalust: Saad piiriveekogule mineku või tuleku registreerida SMS-iga saates lühisõnumi numbrile (+372) 5700 0001. Piiriveekogule minnes tuleb saata antud numbril tekst "Algus" või "A" ning piiriveekogult tagasi tulles tekst "Lopp" või "L"," juhendab prefektuur.

Piiriveekogule mineku või tagasituleku saab registreerida ka veebi vahendusel iseteeninduses veebilehel www.piiriveekogu.ee .

Ka kohaliku kordoni numbrile helistajat teavitab alates 20. detsembrist automaatvastaja võimalusest registreeruda piiriveekogule iseteeninduses või SMS-i teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles