Sirli Homuha: ettevõtluses jäävad ellu vaid tugevamad

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha
Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha Foto: Tartu Postimees

See ongi tegelikult karm – kui pidevalt ei uuenda, ajaga kaasas ei käi ega pinguta, võib juhtuda halvim. Selleks et vee peal püsida ning edukalt veel ka toimida, vajab ettevõte häid ja uuendusmeelseid juhte. Oluline on teha õiged otsused õigel ajal ning mõelda suurelt.

Ilmselt ei olegi vaja rõhutada, et ettevõtjate elu on teinud keerulisemaks koroonapandeemia, sest see on mõjutanud kõiki. Kuid seda tähtsam on aasta lõpus heita pilk nendele firmadele, kes on hoolimata kõigest hakkama saanud, kasvanud, uute toodetega turule tulnud või on olulised tööandjad.

Seega on Lõuna-Eesti Postimees välja andnud juba neljanda Ettevõtluslehe, kus kuulutame välja piirkonna aasta parima ettevõtte ja toote. Valga-, Võru- ja Põlvamaal toimetab olenemata keerukatest aegadest palju tublisid ettevõtteid. Kuna maakondlikud parimad on välja valitud (Põlvamaa annab oma auhinnad üle ilmselt jaanuaris ning Võrumaa ja Valgamaa on seda juba teinud), oleme Lõuna-Eesti Postimehe žüriiga välja valinud võitjad ja nominendid, keda võib üle kolme maakonna esile tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles