Pagaritööstust juhtima asunud Margus Lepik poliitikat taga ei igatse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Margus Lepik näitab üht Lõuna Pagarite hästi menukat küpsetist – hamburgerikuklit. Firma sortimendis on kokku umbes 120 toodet.
Margus Lepik näitab üht Lõuna Pagarite hästi menukat küpsetist – hamburgerikuklit. Firma sortimendis on kokku umbes 120 toodet. Foto: Tiit Loim

Varem nii Valga maavanema, linnapea kui vallavanema ametit pidanud Margus Lepik juhib juulist Põlva pagaritööstust Lõuna Pagarid. Enneolematu kannapööre see talle aga polegi, pigem juurte juurde tagasi pöördumine – aastaid tagasi oli mees nimelt Valga leivatehase juht.

Margus Lepik oli haldusreformi järel Valga esimene vallavanem, eelkäijate tiitel oli veel linnapea. 2020. aasta kevadel aga astus tema juhitud vallavalitsus tagasi ning sellest ajast pole Lepik poliitikas tegev olnud. Kui vahetult pärast ametist lahkumist nimetas ta enda ametiks laste koduõpetaja, siis vahepealset aega sisustas Lepik spordiüritusi korraldades.

«Olen tänaseni seotud spordiedendusega. Olen MTÜ juhatuse liige, kes tegeleb Eesti suurima spordiürituse Ironman Tallinn korraldamisega, pluss väiksed spordiüritused sinna kõrvale, neli-viis kohalikku triatloni, mõned jooksud. See oli omaette põnev väljakutse. Eluaegsest hobist triatlonist sai töö. Nii läks poolteist aastat. See oli põhiosas töö eelmisel perioodil, nüüd saab taas hobiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles