Endine vallavanem sattus piirivaidlusse

Tiit Loim
, reporter
Copy
Endine Otepää vallavanem Kaido Tamberg lausus, et tema sooviks vaid piiride mõõtmise kinnitamist ja talle jääb selgusetuks, mis naabrile muret teeb.
Endine Otepää vallavanem Kaido Tamberg lausus, et tema sooviks vaid piiride mõõtmise kinnitamist ja talle jääb selgusetuks, mis naabrile muret teeb. Foto: Maarius Suviste

Otepää vallas elava mehe sõnul keeldub ta allkirjastamast maatükkide piiride mõõdistamist, kuna naaber ja endine vallavanem Kaido Tamberg ajavat talle põhjuste kohta udujuttu. Tambergi sõnul pole naaber asjast õigesti aru saanud.

Mullu novembris käis Otepää valla elaniku Valeeri Habe ja ta naabri Kaido Tambergi kinnistute piire kindlaks tegemas maamõõtja. Põhjus oli selles, et Tamberg soovis oma kinnistule päikeseparki luua ja vajas piiride kindlaks tegemist. Maamõõtja põhjendas mõõdistamist asjaoludega, et looduses oleva piirimärgi asukoht ei vasta varasemate mõõdistuste tulemustele ning üks kinnistutest on mõõdistatud L-EST süsteemis 2005. aastal, teine aga 1941. aasta süsteemis 1997. aastal, seetõttu on piiriandmetes vastuolud.

Mõõtmised korrektsed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles