Lüllemäe jõululaata peeti sel korral teisiti

LEPM
Copy
Lüllemäe laata peeti tänavu esmakordselt õues.
Lüllemäe laata peeti tänavu esmakordselt õues. Foto: Ene Kaas

Lüllemäe jõululaata peeti keerukat olukorda arvestades sel korral esmakordselt õues. Jõuluooteaja meeleolu talvisel laupäeval vallutas kultuurimaja ümbruse.

Jõululaata saab Lüllemäel nimetada kohalikuks traditsiooniks ja selle korraldajaks on ajast-aega olnud Karula Kultuuriselts, andis teada laada korraldanud Lüllemäe kultuurimaja juhataja Ene Kaas.

Mõned koha broneerinud kauplejad jätsid küll kohale tulemata, kuid ka see on mõistetav – lubas ju ilmateade jäävihma ning ohtlikult libedaid olusid. Õnneks oli väljas mõnusalt pehme talveilm. Korraldajad tänu kuulub Aldo Rätsepale, kes hommikul laadaplatsi lumest puhtaks lükkas ning kauplejatele, kes oma käsitöö ning toidulettidega selle täitsid.

Jõululaadal esinesid Maria Sikk ning rahvatantsurühma Sikutajad noored Valga põhikooli 6.-9. klassist, täiskasvanute segarühm ning Valga gümnaasiumi ja Valgamaa kutseõppekeskuse segarühmad.

Järgmine kohtumine Lüllemäel on 21. detsembri õhtupoolikul, kui tähistatakse talvist pööripäeva jõuluvanadega. Siis on kohal kohvik Johanna kohvik Valgast, töötab kingituste kiirabi, fotojäädvustuse saab teha noorteka fotonurgas, sealsamas on võimalus ka piparkooke kaunistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles