Põlvamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tilsi kool
Tilsi kool Foto: Arvo Meeks

Selgus tööde tegija Tilsi koolis

Põlva vallavalitsus kinnitas Tilsi põhikooli tööõpetuse klassi ruumide ventilatsioonisüsteemi projekteerimiseks ja ehituseks välja kuulutatud riigihanke tulemused.

Edukaks tunnistati OÜ Santex pakkumus. Selle maksumus on koos käibemaksuga 27 240 eurot. LEPM

Põlva volikogu esindajad said paika

Põlva vallavolikogu otsustas, et Põlvamaa Omavalitsuste Liidu üldkoosolekul esindavad valda vallavanem Martti Rõigas, keda vajadusel asendab Koit Nook, ja volikogu esimees Georg Pelisaar, keda vajadusel asendab Lennart Liba.

Eesti Linnade ja Valdade Liidu volikogus esindavad valda vallavanem Martti Rõigas (asendaja Arne Tilk) ja volikogu esimees Georg Pelisaar (asendaja Lennart Liba). Sama liidu üldkoosolekul esindavad valda ka Andres Vijar (asendaja Rene Kintsiraud) ja Ranet Roositalu (asendaja Anne Nook).

Volikogu esindajad koolide hoolekogus on Eve Salundi (Roosi kool), Kuldar Leis (Põlva kool), Lennart Liba (Vastse-Kuuste kool), Toivo Narusbek (Friedebert Tuglase nimeline Ahja kool), Georg Pelisaar (Tilsi põhikool), Ülo Needo (Mooste mõisakool), Aare Veetsmann (Kauksi põhikool) ja Rene Kintsiraud (Põlva gümnaasium).

Põlva keskraamatukogu nõukogusse nimetati esindajaks Andres Vijar. LEPM

Räpina õpilaskodu vajab kunsti

Alanud on Räpina aianduskooli õpilaskodu kunstikonkurss. Loodavad taiesed hakkavad paiknema õpilaskodu köögi- ja söögialade kolmel seinal. Kolm taiest võiksid moodustada seeria. Materjali ja tehnika valik on vaba.

2022. aastal valmiva õpilaskodu remondiga uuenevad nii hoone välisilme kui interjööri.

Pärast võitja selgumist viib Riigi Kinnisvara AS läbi väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankemenetluse, et sõlmida võidutöö autori(te)ga leping teose tellimiseks ja paigaldamiseks summas 23 000 eurot, milles sisaldub ka autoritasu. Preemiafond on kokku 1150 eurot. Esikohakavandi eest preemiat ei maksta, see sisaldub hankelepingu maksumuses.

Osalemistaotluste ja kavandite esitamise tähtaeg on 2. märts.

Seaduse kohaselt tuleb avalike hoonete ehitustööde maksumusest vähemalt ühe protsendi eest soetada kunstiteoseid. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles