Hargla koolijuhina alustas Helen Puusalu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Hargla kooli direktor Helen Puusalu.
Hargla kooli direktor Helen Puusalu. Foto: Valga vald

Esmaspäevast alustas Hargla Kooli direktorina tööd seni seal mõned aastad reaalaineid õpetanud Helen Puusalu, teatas Valga vallavalitsus.

«Olles olnud Hargla Kooli õpetaja, olen kursis kooli tegevustega. Olin eelmisel õppeaastal ka arengukava koostamise meeskonnas ja see andis veelgi avarama vaate kooli tulevikule,» rääkis värske koolijuht. «Arengukavasse said sisse meie kõigi ühised mõtted, see on meie suunanäitaja ja tingimata soovin järgida kirja pandud visiooni: Hargla Kool on ettevõtlik ja tervist edendav, kodukandi kultuuri, ajalugu ning traditsioone säilitav ja edendav kogukonnakool.»

Hargla Kool pälvis Ettevõtliku kooli standardi hõbetaseme tunnustuse ning juhtkond soovib jätkata kooli arendamist vastavalt ettevõtliku õppe standardile. «Sealjuures on oluline märgata õpilaste individuaalsust, mitmekesistada õpet ning pakkuda turvalist keskkonda,» lisas Puusalu.

Helen Puusalul on taskus põhikooli mitme aine õpetaja magistrikraad Tartu Ülikoolist, lisaks toetab tööd kooli juhtimisel Maaülikoolist saadud majandusarvestuse ja finatsjuhtimise teadmised. «Uuel ametikohal saan edukalt rakendada finantsjuhtimise kui ka põhikooli mitme aine õpetaja magistriõppel omandatud teadmisi,» ütles Puusalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles