Galerii Hummuli lasteaed avas unikaalse õuesõppeklassi

Tiit Loim
, reporter
Copy

Teisipäeval avas Tõrva vallas tegutsev Hummuli lasteaed Sipsik oma õuel Eestis ainulaadse lahendusega maaeluteemaline väliklassi. See ristiti lasteaia nime järgi hellitavalt Sipsiku Tarekeseks.

Sipsiku Tareke koosneb kolmest eraldi ruumist – laut, kuhu saab sisse tuua päris taluloomad; väliklass, kus viia läbi vahvaid õuesõppetunde ja maaelu õppeprogramme; kasvuhoone, kus mudilased saavad ise näpud mulda panna ja hoolitseda päris enda taimede eest. Avamisel olid laste rõõmuks kohal ka Sipsik, vasikad, kodulinnud ning küülikud.

Tarekese kinkis lasteaiale Agrone gruppi kuuluv kohalik ettevõte Hummuli Agro, kes soovis teha erilise jõulukingituse Hummuli kogukonnale. «Mul on äärmiselt soe tunne pöörduda teie poole siin Hummulis. Eks see on märk ennekõike kahest asjast. Esiteks on suur asi, et oleme suutnud kogu meeskonnaga aastakümnete jooksul seda ettevõtet siin ja teisi seotud ettevõtteid selliselt elus hoida, et oleme jõudnud etappi, kus saame panustada, aidata ja mõelda kõige tähtsamatele – lastele. Eriti südantsoojendav on, et saame seda teha laste heaks siinsamas Hummulis,» lausus Agrone juhatuse esimees Raul Jeets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles