Puurilukk karjääri lõpule ei mõtle

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti mängijatel polnud karikafinaalis põhjust murelikult värava suunas vaadata – pall oli üldjuhul Eston Varuski valduses.
Serviti mängijatel polnud karikafinaalis põhjust murelikult värava suunas vaadata – pall oli üldjuhul Eston Varuski valduses. Foto: Helin Potter/Eesti Käsipalliliit

Põlva Serviti võitis äsja Eesti käsipallikarika. Finaalmängu edu võtmetegurite hulka kuulusid ka põlvalaste väravavahi Eston Varuski tõrjed. Viimaseid kogunes 37-aastasele mehele lõpuks üle kahekümne ning Serviti võitiski karika 14. korda. Varusk on olnud osaline kaheksa triumfi juures.

«Enda esitust on keeruline kommenteerida, aga jah, küllap tuli enam-vähem välja,» jäi finaalitriumfi üheks kangelaseks kerkinud puurilukk tagasihoidlikuks.

«Ma ei ole leidnud seletust, miks ühel päeval mäng õnnestub ja siis järgmisel üldse mitte. Mõtlen oma peas alati kõik läbi – vastastiimi mängijate lemmikvisked ja -nurgad või millist väravatsooni pean rohkem silmas pidama, aga kui ei tule, siis ei tule,» sõnas Varusk.

Väravavahikarjääri lõpetamisele mees veel ei mõtle. «Kui paar aastat tagasi oligi loobumisplaan, siis nüüd ei lasta mul sellele mõeldagi,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles