Valgamaa lühiuudised

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tööd raamatukogus jõudsid lõpule.
Tööd raamatukogus jõudsid lõpule. Foto: Valga keskraamatukogu

Raamatukogu muutus turvalisemaks

Vahepeal suletud olnud Valga keskraamatukogu peauks on taas avatud ning tööd turvalisema keskkonna loomiseks lõpule jõudnud. Likvideeriti päästeameti ettekirjutustes märgitud puudused ning trepikojad ehitati ümber vastavalt tuleohutusnõuetele.

Eemaldati ka tamburi sisemine klaassein ning paigaldati evakuatsioonitrepikodade ja korruste vahele nõuetele vastavad tuletõkkeuksed ja -seinad.

Tööde maksumus oli 28 492,80 eurot ja need teostas Status Pluss Ehitus OÜ. LEPM

Kolm peret sai üllatuse osaliseks

Tänu vabatahtlikele algatajatele Krislin Uibole ja Kertu Uibopuule ning koostöös kohalike ettevõtjatega sai kolm Otepää valla abivajavat peret suure üllatuse osaliseks, andis teada valla lastekaitse vanemspetsialist Kristel Ilves.

Oma panuse andsid Puka mängukeskus Fun, Reenex OÜ, Triinu Riided, fotograaf Raili, Sangaste Mesi, Heleni pudruhelbed, Kenaste talu, Krissu Kokkab OÜ, Kadri Veider, Kiksik, Tarmere OÜ, Eva seikluspark ja Saaremaa lihatööstus. LEPM

Teadaolevalt peremehetu maja Tsirguliinas
Teadaolevalt peremehetu maja Tsirguliinas Foto: Valga Vallavalitsus

Vallavalitsus võttis maja arvele peremehetu ehitisena

Valga vallavalitsus võttis peremehetu ehitisena arvele Tsirguliina alevikus Vabriku 2 reformimata riigimaal asuva ehitise.

Selle teadaoleva viimase omaniku kohta andmed puuduvad.

Vastuväited ehitise peremehetuse või selle hõivamise kohta omavalitsuse poolt palutakse esitada kahe kuu jooksul Valga vallavalitsuse posti- või e-posti aadressil. LEPM

Tõrvas avati röntgenikabinet

Tõrva tervisekeskus avas koostöös Valga haiglaga röntgenikabineti Tõrvas aadressil Tartu 1, kus ka varem röntgenikabinet on asunud, ning on valmis patsiente vastu võtma.

Kabinet on avatud teisipäeviti 8.30–13.30. Röntgenuuringutele saab registreeruda arsti saatekirja alusel Valga haigla registratuuri kaudu. LEPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles