Ilutulestiku korraldavad tänavu vaid üksikud vallad

Sten Mahov
Copy
Paljud omavalitsused pole viimastel aastatel enam ise ilutulestikku korraldanud, kuid uueaastasaluut pole jäänud tulemata – selle eest on hoolitsenud eraisikud.
Paljud omavalitsused pole viimastel aastatel enam ise ilutulestikku korraldanud, kuid uueaastasaluut pole jäänud tulemata – selle eest on hoolitsenud eraisikud. Foto: Arvo Meeks

Kagu-Eesti omavalitsustest on otsustanud aastavahetusel oma rahvale ilutuld pakkuda ainult kolm valda: Põlva, Räpina ning Tõrva. Teistes piirkondades ei ole seda tehtud kas mitte iial või on sellest loobutud just viimasel paaril aastal.

Kui Tõrva vallas läinud aastal piirangute tõttu ilutulestikku ei tehtud, otsustati summa suuruses 1500 eurot annetada valla noortevolikogu ürituste tegemiseks. Tänavu on aga tuleilu korraldamiseks avalike suhete spetsialisti Marianne Soki sõnul arvestatud umbes 500 euroga. «Inimesi on tulevärk alati paelunud, selleks avaldati ka soovi ning kuna keskväljakul on uue aasta vastuvõtmiseks meelelahutusprogramm, otsustati sinna juurde lisada ka ilutulestik,» põhjendas Sokk.

Ilutuli kolmes endises keskuses

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles