LC Valga Säde naised soovivad rahulikku pühadeaega

LEPM
Copy
22. detsembril pakkisid kiired Sädepäkapikud Valga jaamahoones kingikotte, mis üllatusena paljudesse peredesse jõudsid.
22. detsembril pakkisid kiired Sädepäkapikud Valga jaamahoones kingikotte, mis üllatusena paljudesse peredesse jõudsid. Foto: LC Valga Säde

Jõuluaeg on LC Valga Säde liikmetele olnud toimekas ja rõõmuküllane. Kuna naisteklubi eesmärk on toetada ja pakkuda tuge, siis võtsid sädenaised enda südameasjaks tagada võimalikult paljudele peredele pühadeks rikkalikum toidulaud.

Nii kasvas ideest välja kampaania „Aita katta jõululaud“ ning väike jõuluime jõudis paljude peredeni.

Detsembrikuu kahel sündmusel – kuusetulede süütamisel ja piiriäärsel jõululaadal – võis leida rõõmsaid LC Valga Säde naisi toimetamas ja lahkeid naeratusi jagamas. Müügist saadud tulu koguti heategevusfondi, mida kasutati kampaania eesmärgi täideviimiseks. "Täname kõiki abivalmis inimesi, kes ostsid heategevuslikku õnneloosi või said osa Säde naiste küpsetistest ning kosutavast jõuluglögist!" edastas naisteklubi.

Rikkalikuma toidulaua saamiseks tehti lisaks aktiivselt tööd erinevate ettevõtete ja koostööpartneritega. Tänu väärivad kampaania toetajad ja kaasalööjad: AS Atria Eesti, AS Bacula, Valga põhikooli KiVa tiim, AS Lõuna Pagarid, kauplus Magaziin, AS Sangaste Linnas, Valga kultuuri- ja huvialakeskus, Valga vald, Coop Eesti. 

Lionsklubi Valga Säde soovib kõikidele rahulikke pühi ja lahkeid tegusid, sest lahkus loeb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles