Piirilinnas tekitab rahulolematust tänavate olukord

Tiit Loim
, reporter
Copy
Lumelabidas. Foto on illustreeriv.
Lumelabidas. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Läti Valkas tekitab rahulolematust vallakorrashoiuteenistuse töö, mis inimeste hinnangul ei ole valmis muutuvateks talvisteks ilmastikuoludeks, mil paks lumikate asendub suurte lompidega suladega.

«Maksame aga haldustasu, mis sisaldab ka tasu õue korraliku hooldamise eest. Mille eest maksame? Läksin eelmisel reedel pärast teatrietendust Tālavase tänaval koju. Nägin enda ees üht daami, kes kukkus neljakäpukile mu silme ees. Küsisin, miks ta sel ajal kodust lahkub. Pensionär vastas, et kardab päeval väljas liikuda, sest igal pool on palju rahvast, nii et ta käib ainult õhtul poes. Lisaks mäe otsas endise kino kõrval pargivad autod igal pool kus on vaba koht, jalakäijatel pole praktiliselt kohta, kuhu minna,» rääkis Põhja-Läti ajalehele Ziemellatvija rahulolematu Valka elanik, Valka kultuurimaja direktor Aivars Ikšelis.

«Kõndisin mööda kitsast rada mööda hoonet kus asuvad lihapood ja Oļupe pood. Keset rada on kojamehekäru liivaga, selle peale on pandud luud, aga mõlemad korrapidajad istuvad läheduses ja suitsetavad. Nad nägid, et mitu inimest seisid, sest ei saanud suure lumevalli tõttu kärust mööda minna. Vihast võtsin luua ja viskasin minema,» lisas Ikšelis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles