Olerex avas Valgas uue tankla

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Uus Olerexi teeninusjaam Valgas kerkis vana asemele.
Uus Olerexi teeninusjaam Valgas kerkis vana asemele. Foto: Olerex

Kütusemüüja Olerex avas sel aastal seitsmenda täiesti uue teenindusjaama. Valgas vana tankla asukohale valminud jaamas on ka automaatpesula.

«Investeerime jõuliselt jaamade uuendamisse ja teenindusvõrku, soovime samad tooted ja teenused viia igasse Eesti nurka,» märkis Olerexi tegevjuht Piret Miller. «Kahe pandeemia-aastaga saame valmis kokku kümme uut jaama – võtame tänast aega kui võimalust oma positsioone tugevdada.»

Valga jaama ehitus algas septembris vana teenindusjaama ja kütusemahutite lammutusega. Tööde ajal oli jaam avatud ja kliente teenindati ajutiselt paigaldatud müügipaviljonis.

Uues jaamas on teenindussaarega kohvik ja bufee, toidu- ja esmatarbepood ning puhkeala. Tanklas on müügil nii mootoribensiin kui diislikütus, samuti kütuselisand AdBlue ja LPG autogaas. Teenusena toimub haagiste rent.

Valga uue teenindusjaama investeeringu maksumus ulatub 1,5 miljoni euroni. Omanikfirma investeerib sel aastal uute jaamade ehitusse ja olemasolevate renoveerimisse kokku üle kümne miljoni euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles