Põlgaste lasteaed avab uue rühma

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Plastikust mänguasjad ahvatlevad lapsi oma värvikirevusega.
Plastikust mänguasjad ahvatlevad lapsi oma värvikirevusega. Foto: Arved Breidaks

Kanepi vallas asuva Põlgaste lapsehoiu asemel avatakse uus lasteaia rühm, kus saab olema senise 10 koha asemel 16 kohta.

Lapsehoid asutati 2011. aastal, hoid on tegutsenud kõrvuti lasteaed Sinilillega. Lapsehoid asutati, kuna lasteaial oli piisavalt ruumi vaid ühe lasteaiarühma jaoks. Käesoleva aasta jooksul on ümber korraldatud lapsehoiu ja lasteaia ruumid ning nüüdseks on võimalik avada lasteaias täiendav 16-kohaline rühm.

Lapsehoius käivate laste vanemad on esitanud sooviavalduse lasteaia koha kasutamiseks, teatas Kanepi vallavalitsus oma kodulehel.

Praeguses lapsehoius on kohti 10 lapsele ning lasteaias on üks rühm, milles on 18 kohta. Alates järgmise aasta 5. veebruarist hakkab lasteaias olema kaks rühma, kus on kohti kokku 34 lapsele, seega tekib täiendavalt juurde kuus kohta. Lasteaia avatavast rühmast tulenevalt lõpetab lapsehoid samal päeval tegevuse.

Uue rühma töökohtade täitmiseks korraldati avalik konkurss ning Põlgaste lapsehoid lapsehoidjatele pakuti võimalust kandideerida soovitud töökohale, teatas vallavalitsus.

Tänavu suvel kolis Põlgaste raamatukogu maja teise tiiba värskelt uuendatud ruumidesse ning tänu sellele sai lasteaed vajaliku ruumi teise rühma jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles