Maanteemuuseumi endine juht: väsisin vastu seina jooksmisest (1)

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Maanteemuuseumi juhi kohalt poolteist aastat enne tähtaega lahkunud Kadri Valneri sõnul ei mõista ta transpordiameti organisatsioonikultuuri ega suutnud juhtkonna otsuseid kolleegidele Varbusel enam selgitada.
Maanteemuuseumi juhi kohalt poolteist aastat enne tähtaega lahkunud Kadri Valneri sõnul ei mõista ta transpordiameti organisatsioonikultuuri ega suutnud juhtkonna otsuseid kolleegidele Varbusel enam selgitada. Foto: Sille Annuk

Maanteemuuseumi pikaaegne juht Kadri Valner pani äsja lõppenud aasta lõpus ootamatult, poolteist aastat enne tähtaega ameti maha, sest väsis enda sõnul vastu seina jooksmisest ega saanud leppida muuseumi positsiooni kahanemisega uues suures riigiametis.

«Ei läinud kellegagi tülli, keegi ei survestanud ka lahkuma, see oli minu enda otsus,» rääkis Valner. «Ma olen maanteemuuseumi juhtinud kaheksa ja pool aastat, selle aja jooksul oleme ikka päris võimsalt arenenud: kaks uut püsinäitust ja uue hoone ehitus. See ühest küljest väsitas ära, aga teisest küljest oli viimase aasta jooksul tunne, et jooksin vastu seina.»

Muuseum kadus pildilt

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles