Lähipäevil on oodata pakaselist ilma

LEPM
Copy
Talvine järv.
Talvine järv. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil tulemas pakaseline ilm ning õhutemperatuur võib langeda kohati 21 miinuskraadini.

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool on lumehooge, kohati tuiskab. Puhub loode- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Külma on 8-13, saartel ja paiguti rannikul 1-7 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab lund ja võib tuisata. Puhub loodetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal nõrgeneb ja õhtuks on nõrk muutliku suunaga.

Külma on 3-9, saartel ja paiguti rannikul kuni 1 kraad, pärastlõunal temperatuur langeb kiiresti.

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb. Saartelt alates hakkab lund sadama, vastu hommikut tuleb ka lörtsi, sadu laieneb aeglaselt mandri suunas. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8, saartel puhanguti kuni 12 m/s. Külma on 12-17, paiguti 21 kraadi, saartel ja kohati rannikul 2-8 kraadi, hommikuks temperatuur tõuseb. Päeval on pilves ilm. Lumesadu laieneb üle maa põhja poole, saartel tuleb ka lörtsi, kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-9, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 2-8, Põhja-Eestis kuni 11 kraadi, saarte rannikul võib aga kuni kraad sooja tulla.

Pühapäeval on pilves ilm. Sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-9, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s. Külma on 3-9, saartel ja paiguti rannikul 2 kraadi. Päeval on pilves ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti 11 m/s, pärastlõunal pöördub järk-järgult idakaarde ja nõrgeneb veidi. Külma on 3-8 kraadi, saartel ja paiguti rannikul näitab termomeeter 0 kuni -2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles