Lõuna prefektina jätkab Vallo Koppel

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
PPA Lõuna prefekt Vallo Koppel ajutise piiritara paigaldamisel.
PPA Lõuna prefekt Vallo Koppel ajutise piiritara paigaldamisel. Foto: Arved Breidaks

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektor Elmar Vaher tegi siseministrile ettepaneku nimetada politseikolonelleitnant Vallo Koppel teiseks ametiajaks Lõuna prefektiks.

Siseministri, PPA peadirektori ja Lõuna prefekti kohtumisel andis Koppel ülevaate järgneva viie aasta visioonist ja tegevuskavast. Siseminister Kristian Jaani sõnul on Koppel tõestanud end kindlameelse, rahuliku ja empaatilise juhina, kes on prefektina näidanud üles täielikku pühendumust ja professionaalsust. «Mul on hea meel, et Vallo jätkab Lõuna prefektina oma panuse andmist turvalisemasse ja hoitud Eestisse.»

PPA peadirektor Elmar Vaher on veendunud, et Koppel viib ka teisel ametiajal oma tegude ja sõnadega ellu PPA strateegiat ja hoiab au sees asutuse väärtusi. «Vallo on juht, kellel on alati lisaks heale ideele veel üks idee - veel parem idee. Samuti rääkis Vallo kasuks asjaolu, et ta on pälvinud meie heade partnerite, näiteks KAPO ja prokuratuuri, toetuse ja usalduse.»

Koppel märkis, et asutus saavutab oma eesmärgid vaid seal töötavate inimeste kaudu ja selleks on vajalik väga hea juhtimiskvaliteet. «Soovin kindlasti senise tagasiside põhjal jätkata meie prefektuuri kõikide tasandite juhtide arendamist, et nad suudaks pakkuda igale meie töötajale parimat võimalikku tuge nende töödes.»

Prefektina tajub ta selget vastutust ja vajadust olla valmis mistahes kriisideks ning olla nendeks valmistumisel ka eestvedaja. «Maailm meie ümber on turbulentne ning parim on kõigiks katsumusteks valmis olla. Viimased suuremad kriisid on asetanud meid olukordadesse, milles me varem pole olnud või mida ei ole enne kogenud. Seetõttu pean väga oluliseks pühenduda nii isiklikult kui meeskonnaga PPA kriisideks valmisoleku protsesside ja plaanide väljatöötamisse ning tagada nende plaanide järjepidev testimine ja rakendamiseks valmisoleku kontroll.»

Koppeli teine ametiaeg lõpeb 31. jaanuaril 2027.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles