Valgamaalt lahkunud Kuldkala ujub nüüd Viljandi järves

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel mullu peeti Kuldkala  võistlust Pühajärvel
Veel mullu peeti Kuldkala võistlust Pühajärvel Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäeval, 18. veebruaril toimub Viljandi järvel Baltimaade suurim traditsiooniline kalastusvõistlus «Kuldkala 2012».

Autoga Viljandisse tulijatele teatab politsei, et parkimine järve ääres Tartu tänaval on keelatud Tartu ja Mäe tänava ristmikust Jakobsoni tänavani.

Järve äärde on võimalik sõita mööda Jakobsoni tänavat ja jälgida tuleb liikluskorraldusvahendeid, täita politsei ja liiklust korraldavate ametnike märguandeid. Arvestada tuleb asjaoluga, et järve ääres asuvad parklad on tasulised. Kes tasulisse parklasse parkida ei taha, sellel tuleb arvestada asjaoluga, et järveäärsetele tänavatele parkida ei saa.

Viljandi politseijuht Alvar Pähkel soovitab parkida linna suurematesse parklatesse kaubamaja taga, turu parklas, Pauluse kiriku vastas olevas parklas ja mujal.

«Et kalapüügipidu mööduks kõigile turvalistena ja tagamaks avalikku korda nii järve ääres kui linnas, on politsei väljas tavalisest suuremate jõududega. Järvel kontrollib olukorda politsei mootorsaan, abiks on kolleegid Lätist,» lisas Pähkel.

Veel mullu toimus kalapidu Valgamaal Pühajärvel. Korraldustoimkonna liige Vladislav Koržets on Valgamaalasele öelnud, et kolimisplaanid olid tal mõttes juba tükk aega. Tuntud kalamehe sõnul hakkas tunduma, et vesi võib piltlikult öeldes seisma jääda.

Koržets tõi välja, et muudatusi oleks Pühajärvel olnud märksa keerulisem sisse viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles