Selveri annetus jõuab taas haiglateni

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Selveri heategevuskampaania tšeki üleandmine Lõuna-Eesti haiglas 2018. aastal.
Selveri heategevuskampaania tšeki üleandmine Lõuna-Eesti haiglas 2018. aastal. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Selver kogus Eesti haiglate laste- ja sünnitusosakondadele heategevuskampaaniaga «Koos on kergem» viimaste aastate rekordsumma 120 000 eurot toetusraha, millest 7400 jõuab Lõuna-Eesti kolmele haiglale.

«Meil on suur au vedada Eesti vanimat heategevuskampaaniat, mis seisab selle eest, et laste ravi- ja diagnostika Eestis oleks maailma tipptasemel. Heade klientide, Selveri töötajate ja koostööpartnerite abiga täidame seda missiooni tänavu juba 19. korda,» ütles Selveri juht Kristi Lomp.

19. aastat järjest toimunud kampaaniaga kogusid kõik 70 Selverit üle Eesti ja e-Selver raha oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Selveri kliendid toetasid kodukoha haiglat iga poeskäiguga ostes šokolaade, helkureid, kasutades SelveEkspressi annetuskoodi või annetades sularaha annetuskastidesse ja kassades asuvatesse topsidesse.

Kogusumma 120 000 eurot läheb jagamisele kampaanias osalevate haiglate vahel. Suurim toetussumma 61 000 eurot läheb Tallinna Lastehaiglale. Annetussumma eest on haiglal kavas luua emapiimapank.

Tartu Ülikooli Kliinikum kasutab kogutud 14 500 eurot laste neuroloogia ja taastusravi osakonnale uute innovaatiliste-kõrgtehnoloogiliste käeortooside soetamiseks, mille abiga aidatakse insuldi üle elanud lastel oma käed kiiremini tööle saada.

Lõuna-Eesti haiglale annetati kampaanias 2700, Põlva haiglale 2500 ja Valga haiglale 2200 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles