Maido Ruusmann: areng Tõrva vallas jätkub viirusepuhangute kiuste

, Tõrva vallavanem (Reformierakond)
Copy
Maido Ruusmann
Maido Ruusmann Foto: Arvo Meeks

Neli esimest aastat ühtset Tõrva valda on saanud nüüdseks edukalt möödanikuks. Nagu iga vastsündinu, vajas ka sündinud vald kasvamisel kohanemist uue keskkonnaga, harjutamist, treenimist ja abi sammude seadmisel. Nüüd on aeg teha järeldusi ning seada selged sihid ja tugevad ambitsioonid edaspidiseks.

Julgen väita, et noorukese Tõrva valla kohanemine ümbritsevaga on olnud üle ootuste hea ja nii esimesed kui järgmised arengusammud julgelt kindlad. Seda suuresti seetõttu, et selle vastsündinu vanemad, Tõrva valla elanikud – ettevõtjad, aktivistid ja otsustajad –, on kahe jalaga maa peal ja kaalutlevad inimesed, kes vajadusel vaidlevad, arutlevad, aga suudavad leida kompromisse ja ühiselt ühise eesmärgi nimel väljas olla.

Olen tänulik võimaluse eest olla Tõrva valla esimene vallavanem ning alustada eelmise aasta lõpus siinsete elanike tugeva usalduse toel uut tegusat perioodi. On olnud pöörane, kuid äärmiselt huvitav ja väljakutsetest pakatav teekond selle maimukese hoidmisel ja kasvatamisel. Oleme alati oma meeskonnaga nii volikogus kui ka vallavalitsuses andnud endast parima, et siinsete inimeste elujärg oleks parem, tegevused mitmekesisemad ja elukeskkond nägusam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles