Stuudio Joy tõi pealinnast kuhjaga auhindu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Joy juht Marina Jerjomina (taga keskel) osaga konkursil stuudiot esindanud tantsijatest
Joy juht Marina Jerjomina (taga keskel) osaga konkursil stuudiot esindanud tantsijatest Foto: Stuudio Joy

Valga laulu- ja tantsustuudio Joy võitis teisel rahvusvahelisel etenduskunstide konkursil WinterRevalFest 2022 Tallinnas Vene kultuurikeskuses hulga auhindu.

Loomingulise ühenduse Reval korraldatud konkursil osales 51 vokalisti ja 60 tantsurühma kokku enam kui 500 osalejaga Eestist, Lätist ja Leedust. Žüriisse kuulusid nii Eestis kui Venemaal tegutsev näitleja Larisa Savankova, vokaalõpetaja ja vokaalansambli Dominanta juht Vardo Gincharadze Gruusiast, tema kaasmaalane, teatri- ning kultuurijuht Gozuettis Avtaidia Sirbiashvili, Eesti koreograaf ja pedagoog, Tallinna Tantsuteatri kunstiline juht Dmitri Hartšenko ning Eesti parimate võimlejate sekka kuulunud Julia Sommer.

Stuudio Joy esitas kuus tantsu- ja kolm vokaalnumbrit. Pälviti kokku kolm teist kohta, kuus esikohta, kaks eriauhinda ja grand prix tantsu «Armastusega» eest. Stuudio juht Marina Jerjomina kuulutati aga parimaks vokaalpedagoogiks.

«Olen tänulik õpetajatele, lastele ja nende vanematele toetuse eest võistluseks valmistumisel,» ütles Jerjomina. «Rõõm, laste naer, uued tutvused, lavaline pinge, võidutunne enda üle, kutse festivalile Gruusias, publiku toetus ja kõrged hinded rahvusvaheliselt žüriilt – kõik see pakkus rõõmu.»

Oma nimele vääriliselt tahab stuudio rõõmu jagada ka talvekontserdil «Kingi teistele rõõmu!» 19. veebruaril Valga kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles