Uus aasta algas Servitile Balti liiga võiduga

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Serviti mehed alustasid aastat võiduga.
Serviti mehed alustasid aastat võiduga. Foto: Helin Potter

Põlva käsipallitiimi Serviti esimene tänavune mäng sai teoks Mesikäpa hallis, kui Balti liiga kohtumiseks sõitis külla HC Kehra /Horizon Pulp & Paper.

Kohtumine möödus tasavägiselt, mõlemad üritasid üksteise kaitsemüüridest läbi tungida. Kuigi vahe kõikus pidevalt kahe ning kolme punkti vahel, siis poolajale mindi seisult 14 : 11 Serviti kasuks.

Kohtumise teine pool algas rahulikult: viie minuti jooksul lisas Serviti kolm väravat, hoides samal ajal kehralased üheainsa värava peal. Esimese 10 minuti täitudes oli vahemaa lausa kuueväravaline, kui Serviti juhtis enesekindlalt mängu seisuga 20 : 14. Mäng jätkus Serviti edumaad kasvatades.

Ehkki kümneväravaline vahemaa oli Servitile käega katsutav korduvalt, saavutati see kuus minutit enne lõpuvilet seisuga 28 : 18. Kiirelt lisasid Põlva mängumehed veel neli väravat. Võit tuli Servitile tulemusega 32 : 20.

Serviti resultatiivseim oli Henri Sillaste seitsme väravaga. Anatolii Chezlov lisas meeskonna arvele viis ja Hendrik Varul kolm väravat.

Kahe värava peale jäid Carl-Eric Uibo, Andris Celminš, Raiko Rudissaar, Mathias Rebane, Kermo Saksing ja Kristjan Muuga.

Ühe väravaga panustasid Serviti kasuks aga Henri Hiiend, Sander Sarapuu, Tõnis Kase, Markel Veiko ja Indrek Neeme.

«Määravaks sai meie pikem ja laiem pink, vastastel pidi mitu meest 60 minutit rassima. Meil oli veidi joonemängijatega probleeme, aga loodus tühja kohta ei salli ja Indrek Neeme sai rünnakuoskusi meelde tuletada. Pika mängupausi järel polnud lihtne, aga enam-vähem saime oma asjadega hakkama,» kommenteeris peatreener Kalmer Musting.

Sellega korjas Serviti oma 13. võidu Balti liigas. Täna on Servitil kuu viimane kodumäng Raasiku/Mistra vastu meistriliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles