Politseinikega kaklema tikkunud mees sai tingimisi vangistuse

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Kuidas tulla toime agressiivse inimesega, seda harjutavad politseinikud ka oma kutsevõistlustel. Pildil on PPA kutsevõistlus 2019. aastal, kus Johannese looga sarnane olukord läbi mängiti.
Kuidas tulla toime agressiivse inimesega, seda harjutavad politseinikud ka oma kutsevõistlustel. Pildil on PPA kutsevõistlus 2019. aastal, kus Johannese looga sarnane olukord läbi mängiti. Foto: Arved Breidaks

Purjus peaga autoroolist tabatud Valgamaa mees sõimas patrullpolitseinikke roppude sõnadega ja tikkus nendega kaklema, mille eest kohus karistas teda pea kaheksa kuu pikkuse tingimisi vangistusega ning kohustusega alkoholist loobuda.

Sündmused hakkasid hargnema mullu 27. juuli õhtul kella 22.07 ajal, kui politseipatrull pidas Valgamaal kinni Volkswagen Passati, mille roolis istus silmanähtavalt joobes 54-aastane Johannes.

Mees ei allunud politseinike edasistele korraldustele seisata sõiduki mootor ja tulla sõidukist välja. Selle asemel ründas ta politseinikku, kui see üritas viimaks ise Volkswageni süütelukust võtit kätte saada. Johannes proovis politseinikku rusikaga lüüa, kuid mundrikandja blokeeris löögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles