Otepääl alustas tööd lastekaitsespetsialist Laura-Liis Õnneleid

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Otepää vallavalitsuse lastekaitsespetsialist Laura-Liis Õnneleid.
Otepää vallavalitsuse lastekaitsespetsialist Laura-Liis Õnneleid. Foto: Monika Otrokova

Alates 25. jaanuarist on Otepää vallavalitsuses tööl lastekaitsespetsialist Laura-Liis Õnneleid, kelle tööpiirkonnaks on Puka ja Sangaste piirkond.

Laura-Liis on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaaltöö ja sotsiaalpoliitika erialal bakaleureuse kraadiga. Ta on varasemalt töötanud asenduskodus, noortekeskustes ja Elva vallavalitsuses sotsiaaltööspetsialistina, tegelenud perekondade ja noorte emade nõustamisega ning võrgustiku kaasamistööga.

«Leian, et selles töös on suur rõhk ennetustööl, kus saab kasutada mängulist lähenemist ning sellega seoses saan ka omad hobid rakendada ennetustöösse,» sõnas Laura-Liis Õnneleid. «Minu jaoks on Otepääle lastekaitsespetsialistina tööle asumine uus ja põnev väljakutse. Minuga võib alati ühendust võtta ja teha ettepanekuid.»

Lastekaitsespetsialisti peamisteks tööülesanneteks on lastekaitse alase töö elluviimine lastekaitse küsimustes, lastekaitse probleemide ja lastekaitse alaste pöördumiste lahendamine ja vanemliku hoolitsuseta laste ja erivajadustega laste hoolekande korraldamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles