Põlva käsipallipoisse saatis Viljandis edu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
2011. aastal sündinute seas end parimaks võidelnud Põlva noored käsipallurid. Nendega koos võistkonna esindajad Karl Markus Kannel (vasakul) ja Joonas Vassiljev.
2011. aastal sündinute seas end parimaks võidelnud Põlva noored käsipallurid. Nendega koos võistkonna esindajad Karl Markus Kannel (vasakul) ja Joonas Vassiljev. Foto: Mari-Liis Must/Eesti Käsipalliliit

Käsipalli Roobar miniliiga hooaja neljas etapp leidis aset Viljandi spordikeskuses. Osalesid 2011., 2012. ja 2013. aastal või hiljem sündinud noormeeste võistkonnad. Kokku oli võistlemas 12 tiimi.

Nii 2011. kui 2013. aastal sündinute võistlusklassis noppisid võidu Põlva KPK /Põlva SK noormehed.

P2011 vanuseklassis viisid võidu koju Raul Tohva, Jakob Urman, Kristofer Tootsman, Jan Johan Mõtsar, Benor Perlov, Marcus Vahe­oja, Henry Valo ja Karl-Cristofer Ardel. Nende treener on Kalmer Musting. Kaks aastat vanemate noormeeste seas olid aga parimad Tanel Liloson, Hannes Tühis, Kristo Vasser, Villem Volt, Henri Hallap ja Robin Läll. Seda tiimi treenivad Rein Suvi ja Kristi Vaino.

Medalita ei jäänud Põlva poisid ka 2012. aastal sündinute seas. Seal saavutasid Uku Varusk, Bert Luts, Nikas Liubchenko, Lennart Järvela, Karl Trumsi, Cristen Kanarik, Kaur Pütt ja Gregor Varjola teise koha. Poiste treener on Kalmer Musting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles