GALERII ⟩ Põlvamaa sai üheksa-aastase Kultuuripärli

Copy

Põlvamaa Kultuuripärli tiitli võtsid reede õhtul Moostes vastu ülemaailmsetel ja Eesti-sisestel konkurssidel peapreemiaid võitnud Arhanna Sandra Arbma (9) ja tema õpetaja Margot Suur.

Margot Suure hinnangul oli läinud aasta kaalukaim saavutus kahtlemata absoluutvõitja tiitel Saksamaal toimunud ülemaailmsel lauluvõistlusel «Star Rain Cup Grand Final 2021», mis toimub igal aastaajal. Arhanna võitis esmalt suvise konkursi, misjärel pandi kõikide konkursside esikohasaajad finaali kokku ning ka selle mõõduvõtmise võitis Räpina tüdruk. Lõppvõistlusel osalesid kuni 30-aastased lauljad. Võidulaul oli «Speechless» Walt Disney filmist «Aladdin».

Kokku osales Arhanna Sandra õppeaasta jooksul neljal rahvusvahelisel võistlusel, kus pälvis kolm grand prix'd ja ühe 3. koha. Rahvusvahelisel kooride ja duettide pop- ja džässifestivalil Lauluragin 2021 sai ta koos Amalia Belašiga viienda koha duettide arvestuses ja parima solisti eripreemia, rahvusvahelisel lauluvõistlusel Andantino grand prix' ning lauluvõistlusel Euro Pop Contest 10–13-aastaste lauljate seas kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles