Tähtede Lava telekonkursi võitis Arhanna Sandra Arbma

Mati Määrits
, reporter
Copy
Duetti laulis Arhanna Sandra koos Nele-Liis Vaiksooga. Foto teleriekraanilt.
Duetti laulis Arhanna Sandra koos Nele-Liis Vaiksooga. Foto teleriekraanilt. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Telekonkursi Tähtede Lava võitis pühapäeva õhtul teist korda Räpina tüdruk Arhanna Sandra Arbma, kes osutus žürii lemmikuks.

Esimeses voorus esitas Arhanna oma õpetaja Margot Suure ja ema Anne kirjutatud laulu «Kaunid värvid» ning teises voorus koos Nele-Liis Vaiksoo ja Ingmar Erik Kivilooga (viiul) Piret Laikre «Sel teel».

«Arhanna on väga musikaalne ja tohutult rõõmsameelne. Ta lausa kiirgab muusikat ja on lavale sündinud,» iseloomustas Vaiksoo duetikaaslast.

«See lava on sinu jaoks juba praegu väike,» leidis žürii liige Hanna-Liisa Võsa. «Arhanna valdab vokaali täiuslikult,» lisas Sirje Medell. «Ma ei saa aru, kuidas ühe väikse laulja seest nii tugev hääl välja tuleb,» sõnas Robert Linna.

Televaatajad valisid oma lemmikuks Marten Thomas Tõniste, kes laulis duetti koos Karl Madisega.

Ohtralt kiidusõnu pälvis ka teine finaali jõudnud Räpina tüdruk Gete-Ly Vija. Tema laulis duetti samuti Põlvamaal oma lauljateed alustanud Rita Rayga. Kristi Raias alias Rita Ray on samuti olnud Margot Suure õpilane Põlva muusikakoolis.

«Gete-Ly on üks säravamaid noori, keda olen üldse näinud,» leidis Rita Ray. «Teie hääled kõlasid imeliselt kokku, uus duo on sündinud,» iseloomustas žürii liige Hele Kõre.

«Kõik tänased lapsed on võitjad,» võttis žürii liige Hirvo Surva pineva konkursi kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles