Otepääl tõusis päevakorda punamonumendi saatus (2)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Nõukogude armee monument Otepääl. Ööklubi Comeback lammutamise järel kerkis ristmiku lähedusse tankla ja varem roheluse varjus olnud monument on nüüd hästi näha.
Nõukogude armee monument Otepääl. Ööklubi Comeback lammutamise järel kerkis ristmiku lähedusse tankla ja varem roheluse varjus olnud monument on nüüd hästi näha. Foto: Arvo Meeks

Talvepealinnas on kolme vallavolikogu liikme eestvedamisel päevakorda tõusnud küsimus, mis saab linna elavaima liiklusega ristmikul asuvast kõigile nähtavast punamonumendist.

Otepää vallavolikogu Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsioon on esitanud abivallavanem Raivo Kaldale monumendi kohta arupärimise. «Palun esitada järgmisel volikogu istungil ülevaade vallavalitsuse juba ette võetud tegevustest seoses ülalmainitud objektiga ning kavandatud lahendusest seoses linnaruumi sobimatu monumendiga,» teatas fraktsioon esindaja.

Arupärimisele palub fraktsioon vastata nii kirjalikult kui ka suuliselt. «Suuliselt vastamiseks palun lisada järgmise volikogu istungi päevakorda arutelupunkt «Otepää linnas asuv punaväelaste monument».»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles