Tartlanna pani Võrus püsti eduka raamatupidamisäri

Tiit Loim
, reporter
Copy
Võrru raamatupidamisfirma ja kaubamärgi E-raamatupidamine24 loonud Maris Lampe lausus, et asukoht pole tänapäeval selles äris oluline, kuna kogu töö käib internetis.
Võrru raamatupidamisfirma ja kaubamärgi E-raamatupidamine24 loonud Maris Lampe lausus, et asukoht pole tänapäeval selles äris oluline, kuna kogu töö käib internetis. Foto: Kristjan Teedema

Võrus raamatupidamisfirmat E-raamatupidamine24 eestvedava Maris Lampe sõnul viis ta oma firma loomiseni osalt tõdemus, et senisel tööl ametnikuna oli igav hakanud. Ta julgustab teisigi naisi ohje enda kätte haarama.

Aastaid tagasi töötas toonases Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis raamatupidamise alal rakendusliku kõrghariduse omandanud Maris Lampe kohalikus omavalitsuses ning haridus- ja teadusministeeriumis finantsidega seotud ametikohtadel. «Aga tuleb tõdeda, et igav hakkas seal – äri köidab rohkem.»

Umbes kümme aastat tagasi suundus ta Austraaliasse inglise keelt õppima ning saadud viisa võimaldas seal ka poole kohaga töötada. Lampel õnnestus saada koht Sydney kesklinna väiksesse raamatupidamisfirmasse, mida juhtis Indiast pärit mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles