Rahakratt teenib tööl käimata rohkem kui Eesti peaminister (2)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Anonüümseks jääv Rahakratt on tavaelus 36-aastane Eesti mees. Ta rääkis Valgamaa kutseõppekeskuses oma teekonnast, millel on jõudnud tuluni, mis ületab mitu korda Eesti keskmist palka.
Anonüümseks jääv Rahakratt on tavaelus 36-aastane Eesti mees. Ta rääkis Valgamaa kutseõppekeskuses oma teekonnast, millel on jõudnud tuluni, mis ületab mitu korda Eesti keskmist palka. Foto: Tiit Loim

Valgas kogemusi jaganud investor Rahakratt teenis enda sõnul veebruari esimese nädala jooksul palgatööl käimata 1800 eurot. Teekond olukorrani, mida võib nimetada finantsvabaduseks, võttis tal aega viis aastat.

Rahakratt on anonüümseks jääda sooviv 36-aastane Eesti mees, kes enda sõnul on tavaelus «suvaline magalarajooni jope» ning kellele ei ole võõras trolliga sõitmine ja muu tavainimesele omane elustiil. Aastatega on ta aga suutnud suurendada oma varade väärtuse umbes 450 000 euroni ja on nüüdseks palgatöölt ära tulnud.

Rahakratt meenutas Valgamaa kutseõppekeskuses peetud ettekandes, et ligi kuus aastat tagasi oli ta parasjagu töökohalt koondatud ja läks Männiku karjääri mõtteid koguma. «See ei olnud esimene kord mu elus, vaid umbes kolmas. Mõtlesin elu üle järele. Kõike tuli otsast alustada. Istusin seal ilma rahata ja mõtlesin, et nüüd elu muutub, rohkem endale nii teha ei lase.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles