Otepääl tuleb noorte laulukirjutamise laager

LEPM
Copy
Otepääl tuleb laulukirjutamise laager.
Otepääl tuleb laulukirjutamise laager. Foto: Otepää vallavalitsus

Laulukirjutamise laager „Muusika ja Sõnad“ toimub Otepää kultuurimajas 28. aprillil 2022 kell 10.00-18.00. Laulukirjutamise laagrisse on oodatud noored vanuses 15 - 21 eluaastat, kes on juba mõni aeg kirjutanud kodus lauasahtlisse või mõlgutanud mõtteid sõpradega päris enda loo kirjutamisest. Oodatud on ka need, kes pole iial loometööga kokku puutunud, kuid sooviksid ennast selles osas proovile panna.

Laulukirjutamise laagrit korraldab Otepää Kultuurikeskused.

„Laulukirjutamise laagri eesmärk on tuua kevadisel vaheajal noored ekraanide tagant ühte ruumi kokku ja pakkuda neile võimalust luua ise muusikapala. Seda nii laulusõnade väljamõtlemisel kui ka muusika loomisel,“ selgitas Otepää Kultuurikeskused loomejuht Kaidi Pajumaa. „Kagu-Eestis elab väga palju andekaid noori inimesi, kes teiste sündmuste kõrval on jäänud ehk mõneti unarusse ning kellele on vaja väikest tõuget ja eneseususüsti, et kõik on võimalik, kui piisavalt tahta ja lubada endal katsetada. Sel kevadel suunab Otepää kultuurimaja fookuse just nendele ning pakub meeldejäävat, ennast avastavat ja -avavat võimalust veeta üks äge päev sõpradega, luues midagi kordumatut ja jäävat. Ja muidugi luua ka uusi sõprussuhteid!“

Korraldajad soovivad laululaagriga avada noortes nende endis peituv loomelaegas ning näidata, et loominguks on vaja üksnes pealehakkamist, head seltskonda, piisavalt aega ning mõningaid näpunäiteid, kuidas alustada.

Seitsme tunni vältel juhendavad noori kaks hästituntud Eesti artisti – Allan Kasuk ja Stig Rästa. Päeva lõpus toimub minikontsert, kus iga grupp saab esitada just nende endi sulest valminud verivärske loo. Minikontsert on ainult laagris osalejatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles