Võru spaa- ja vaba aja keskuse arhitektuurivõistlus kuulutati välja

LEPM
Copy
Johnny AS korraldab kutsutud arhitektuurivõistluse, et leida kontseptuaalselt, arhitektuuriliselt, planeeringuliselt ja funktsionaalselt parim lahendus kaasaegsele spaa- ja vaba aja keskusele.
Johnny AS korraldab kutsutud arhitektuurivõistluse, et leida kontseptuaalselt, arhitektuuriliselt, planeeringuliselt ja funktsionaalselt parim lahendus kaasaegsele spaa- ja vaba aja keskusele. Foto: Võru linnavalitsus

Johnny AS korraldab kutsutud arhitektuurivõistluse, et leida kontseptuaalselt, arhitektuuriliselt, planeeringuliselt ja funktsionaalselt parim lahendus kaasaegsele spaa- ja vaba aja keskusele.

Tegemist on kutsutud arhitektuurivõistlusega. Võistlejad on välja valitud nende varasema töökogemuse ning projektide alusel. Kutsutud on Arhitektuuriagentuur, Arhitektuuribüroo Luhase ja Tuhal, Arhitekt Must, Asum arhitektid, KOKO arhitektid. Lisaks võib võistlusel osaleda omal soovil ilma osalustasuta.

Võistlusega otsitakse parimat ruumilist lahendust kavandatavale hoonele ning detailplaneeringu eskiisis püstitatud eesmärkide täitmiseks. Võistlustööga tuleb lahendada multifunktsionaalse vaba aja keskuse hoone arhitektuur ja ruumiplaneering; pakkuda kujunduspõhimõtted hoonet ümbritsevale väliruumile: park, laste mängualad, koerte jalutamise plats; pakkuda kujunduspõhimõtted hoonet ümbritsevatele parklatele ja teedele-tänavatele.

Hoonesse on planeeritud hotell koos restorani ja seminarikeskusega, vaba aja keskus, kus paikeb spaa- ja veekeskus, ujula, tennise- ja jäähall, skatepark, kino ning fitness-,mängu-, kaugtöö-, ilu- ja tervisekeskus, kaubandus ning nende tarbeks vajalikud ruumid.

Võistlustööde esitamise tähtaeg on 20. mai 2022. Tulemused avalikustatakse juuli alguses.

Pärast võitja väljakuulutamist viiakse vastavalt konkursi tulemustele lõpule detailplaneeringu menetluse protsess ning võitjatega asutakse projekteerimislepingu läbirääkimistesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles