Hooldustööde järel süttis Koidula piiripunkti katus

LEPM
Copy
Päästjad lammutasid lahti üheksa ruutmeetrit fassaadi ja kustutasid tulekahju paarisaja liitri veega lõplikult.
Päästjad lammutasid lahti üheksa ruutmeetrit fassaadi ja kustutasid tulekahju paarisaja liitri veega lõplikult. Foto: Lõuna päästekeskus

Hooldustööde järgselt süttis Koidula piiripunkti katus.

Arvatavalt hommikul toimunud katuse hooldustööde tõttu süttis täna õhtupoolikul Koidula piiripunkti katus. Tulekahju lokaliseeriti kiirelt, kuid piiriületus Koidula piiripunktis võtab hetkel tavapärasest kauem aega.

Piiripunkti tollipoolse osa katuse alt immitsevat suitsu märgati kell 16.15 ning koheselt hakkasid piirivalvurid ja tolliametnikud tegelema kustutustöödega. Tulekahju lokaliseeriti esmaste vahenditega kell 16.41 ning hetkel on päästjad veel kohapeal hoonet seest ja väljast jälgimas vältimaks tulekahju taasteket.

Arvatavalt sai põleng alguse hommikul teostatud katuse hooldustöödest. Piiriületus Koidula piiripunktis oli ligi tund aega häiritud ning taastus kella 17.20 paiku. Piiriületajatel tuleb arvestada, et piiriületus võtab tavapärasest veidi kauem aega.

Päästjad lammutasid lahti üheksa ruutmeetrit fassaadi

Lõuna päästekeskus teatas täna hommikul, et eile kell 16.15 teatati, et Setomaa vallas Koidula külas tuleb piiripunkti hoone katuse alt suitsu. Piiripunkti töötajad evakueerisid territooriumilt piiriületajad ja summutasid fassaadi alla levinud tulekahju pulberkustutitega.

Päästjad lammutasid lahti üheksa ruutmeetrit fassaadi ja kustutasid tulekahju paarisaja liitri veega lõplikult.

Esialgu seostatakse põlengu süttimist hommikul tehtud remonditöödega. Õhtul käisid päästjad kustutamas katusel hõõguma hakanud tuuletõkke plaate. Hõõguma hakanud plaadid visatu katuselt alla ja kustutati paari ämbri veega, teatas Lõuna päästekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles