Õpilasi vedanud bussil tuli ratas alt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees/Scanpix

Nädalavahetusel Tallinnas edukalt esinenud Valgamaa noortel sportlastel tuli teel pealinna üle elada ebameeldiv vahejuhtum – neid vedanud bussil tuli hoo pealt ratas alt ära.


«See oli ikka paras ehmatus, kui see kolin hakkas,» ütles sportlastega Tallinna sõitnud spordiklubi Maret-Sport juht Riho Meri. Tema sõnul tuli bussil ära üks tagumine ratas. Vahejuhtum leidis aset Kose kandis umbes 25 kilomeetrit enne Tallinna.



Meri rääkis, et nad rentisid 17kohalise bussi võrkpalliklubilt Viktooria. «Kummaline, et buss enne mingit kontrolli ei läbinud – sain aru, et rattal olid poldid kehvalt kinnitatud. Sellist teenust enam küll kasutada ei taha,» lausus Meri.



Õnneks tema sõnul teel kaua ootama ei pidanud, kuna umbes kümne minuti pärast võttis 13 hädalist peale teise võistkonna buss ning tänu sellele ei jäädud ka võistlustele hiljaks. Tallinnast saadi tagasi juba teise Valgast saadetud bussiga.



Nädalavahetusel peetud Eesti juunioride ja noorsooklassi sisemeistrivõistlustel kergejõustikus võitsid Valgamaa spordiklubide praegused ja endised liikmed kümme medalit, lisaks saavutati kohti esikuuikus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles